2012. július 25., szerda

Sorozatok


Sorozat hívő vagyok...
Már néha túlzott megszállottságom,hogy sorozatokat nézek,de mostanában kezdek leszokni róluk. Bár néha van még egy kis nosztalgia,régi jó részek visszanézése,de ma már átkapcsolom,ha meglátom a tv-ben. Ezekről is lesznek cikkeim. Szeretem a szappanoperákat, a tinisorozatokat,a nyomozós sorozatokat,néhány tudományos műsort(főleg állatosat), és elnézegetem a kvízműsorokat is. Na akkor nézzük...

Sorozat címe-Cikk címe:mióta nézem

Véleményem róla


Amiket nézek:
Barátok közt -BK:nem emlékszem rá,olyan régóta nézem :P                                         
Nagyon szeretem a sorozatot,ritka esetekben hagyom ki,nem volt még olyan,hogy csak kedvtelenségből nem néztem volna. Kicsit zavar,ha egy dolgot sokáig húznak,vagy ha valami nem úgy történik,ahogy akarom.XD Kedvenc szereplőm Balázs és Hanna,főleg mert a fiatalok köre jobban érdekel,Peti nekem túl hülye,Linda meg néha már elviselhetetlen.
A Mentalista -MENTALISTA:egészen az eleje óta nézem,de nem minden részt láttam        
Mikor az első részét láttam,már akkor tudtam,hogy izgalmas lesz. Imádom benne a cinikus és vicces Patrick Jane-t. Nekem tetszik benne az,hogy a címek a "vörös" vagy a "véres" szóval kezdődnek. Nem tudom miért. Kedvenc részeim az évadzárók,mert mindig arra várok,hogy megtalálják Red John-t.
Dr.Csont -BONES:egyszer csak bekapcsolódtam egy részbe,ami tetszett                  
Jó,hogy van egy olyan nyomozós sorozat,amibe nem szimpla hullákat vizsgálnak,hanem csontokat. Ez olyan különleges. Ugyanakkor már alig várom,hogy Booth és Brennan összejöjjenek. Szeretem benne az összes szereplőt,mindben van valami pozitív tulajdonság. A legjobb talán mégis az,hogy minden rész,egyedi,valami nem mindennapi személy halálának okát próbálják kideríteni.
Cobra11 -C11:Régen mindig néztem,aztán sokáig nem,most meg megint :D
Nem sokat tudok a sorozat,vagy a színészek körülményéről,de maga a sorozat jó. Ugye Semir az állandó szereplő,aki mellett mindig új társ bukkan fel. Én volt amelyiket nem láttam,de az eddigi kedvencem a mostani Ben Jager,aki amúgy nagyon helyes. ^.^ Néha-néha kihagyok egy részt,de alapvetően tudom miről szól. Ami nem tetszik benne,hogy nagyon sokszor ismétlik meg,például az autók teljes "elpusztítását" Nem kéne minden második részben tönkretenni a kocsit,ha épp nem a sajátjukat akkor másét.:S

Még lesz egy folytatás,ahol leírom milyen sorozatokat néztem annó,és milyeneket szeretek még...
AngelBoots

RPCJS


Azt hiszem,hogy a RPCJS megérdemli,hogy először ajánljam. Ez egy rövidítés,méghozzá a Rossz PC játékok sorozat rövidítése. Ez egy videókból álló sorozat,ami elcseszett,béna logikájú,vagy szimplán nehéz játékok bemutatásából áll.
Ennek a létrehozója FreddyD,aki egy angol nyelvű hasonló videó sorozatból nyert ehhez ihletet. Ez a sorozat már megszűnt...sajnos,mivel Freddynek már nem volt ideje tovább vezetni a blogot és videókat csinálni. Mindenesetre mindent meglehet nézni itt:
A videókat pedig itt:

Bejegyzések


Mint már mondtam,blogom főleg ajánlásokkal foglalkozik. Az ilyenek elejére oda fogom írni,hogy miről van szó,úgyhogy ha nem kedveled akkor tovább mehetsz és nem kell elolvasnod. Pl. ha épp a lovakról írok egy bejegyzést akkor az így fog kinézni:
LOVAK-Kedvenc fajtáim (vagy) LOVAK-Egy kis történelem
Általában Tv sorozatokról,más blogokról,internetes oldalakról fogok bejegyzést írni,de fogok megosztani videókat,képeket,vicceket,stb.
AngelBoots

Megindult a blog!

Elindult a blog. Olyan dolgokat fogok veletek megosztani,amik engem érdekelnek. Főleg ajánlani fogok,de lesz itt más is.